Gyakornoki program


Kedvezményezett neve: INSERTUS HR KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG

A projekt címe: "Gyakornokok foglalkoztatása az Insertus HR Kft.-nél."

A szerződött támogatás összege: 13 342 800 Ft.

A támogatás mértéke: 100%

A projekt tartalmának bemutatása: A 2014-ben alapított Insertus HR Kft.-t tevékenységi köre az autóiparhoz kapcsolódóan szakosodott: munkaerő közvetítés és kölcsönzés, szervezet-fejlesztés.

A cég székhelye Budapesten található, de a nagy keresletre való tekintettel telephelyet hoztak létre Kecskeméten is, ezáltal szolgáltatásaik elérhetősége országos lefedettséggel rendelkezik.

A pályázat keretén belül négy gyakornok foglalkozását vállalta cégünk. 2 fiatal vállalkozási és bérügyintéző és két fő gazdasági informatikus erősítette csapatunkat. A gyakornokok közé tartozott a gazdasági, statisztikai, tervezési és számviteli információk gyűjtése, a vezetői igények kielégítésére alkalmas adatbázisban történő tárolása és menedzselése, a gazdasági feladatokat ellátó integrált vállalatirányítási információs rendszerek kezelése, informatikai feladatok specifikálása és koordinálása, a szükséges fejlesztések kivitelezésében való részvétel, az alkalmazások bevezetésének a felügyelete, az üzemeltetése és az ellenőrzése, a cég működtetésével kapcsolatos adminisztratív feladatok ellátása, a munkavállalókkal kapcsolatos bér- és társadalombiztosítási ügyek intézése, nyilvántartás vezetés.

A pályázat keretén belül a gyakornokok munkavégzéséhez nélkülözhetetlen eszközök kerültek beszerzésre, melyet alapos átgondolt kiválasztás előzött meg. Az eszköz kiválasztás legfontosabb szempontja:
folyamatos használat mellett, hosszabb élettartam és az elévülés kockázatának csökkenése volt.
Apple MacBook 12" laptop és egér, Apple iPhone mobiltelefon, Apple iPad.
A gyakornoki ismeretek elsajátítása után lehetőség nyílt további munkatapasztalat megszerzésére és további foglalkoztatásra is.

A projekt tényleges befejezése: 2018.07.10.

A projekt azonosítószáma: GINOP-5.2.4-16-2017-01524

Állásajánlat

Munkáltató

Munkakereső